Next One MagSafe Case for iPhone 13 Clear

Кратко описание

срок на доставка 7 дни
Цена: 45лв.

Вие получавате

Next One MagSafe Case for iPhone 13 Clear
45лв.

Комплект

Вземете 3% намаление при закупуване на продуктите в комплект

Цена на комплекта

Цена поотделно
144лв.
Отстъпка
-4лв.
Цена в комплект
139лв.

Продукт с предварителна поръчка

Този продукт може да бъде доставен по поръчка на клиента. Срокът за доставка е 7 дни.

Характеристики

Марка Next One
Тип Калъф
Описание
  • Проектиран от NEXT ONE, прозрачният калъф за iPhone MagSafe осигурява достатъчна защита срещу драскотини и случайни изпускания.
  • Магнитно бързо зареждане: вградени 38 квадруполни магнитни кръга за автоматично съгласуване със зарядното устройство MagSafe. Магнитно бързо зареждане с въртене на 360 градуса. Десет пъти по-силна сила на магнитна адсорбция без смущения в сигнала.
  • Удароустойчив, устойчив на надраскване и неплъзгащ се дизайн: еднокомпонентният хибриден корпус съчетава ударопоглъщаща TPU броня с устойчива на надраскване основа от твърда пластмаса, тънък профил и плътно прилепване с неплъзгащ се захват, гъвкав и издръжлив, тънък, но лек. Кристално чист - устойчив на пожълтяване, за дълготрайна яснота и много лесен за почистване.
  • Защита на екрана и камерата: осигурява повишена защита на камерата на iPhone благодарение на 0,5 мм по-дебелия защитен слой, който обгражда зоната на камерата.
  • Защита от окисляване: калъфът е изработен от TPU амортисьор със здрав PC гръб. Всички материали и покрития са оптимизирани, за да предотвратят пожълтяването с течение на времето.
  • Приляга и се усеща добре: приляга като ръкавица, с гъвкава TPU рамка, която улеснява монтажа.
  • Удобен за потребителя дизайн: удобен захват, отзивчиви бутони, прецизни изрези за калъф за iPhone и супер тънък на цели 360 градуса.
  • Лесен за използване: прецизното изрязване и разширеният порт са подходящи за повечето кабели, а всички бутони са лесни за натискане и внимателно покрити. Изрязаният ръб улеснява монтажа и демонтажа, без да се поврежда или надрасква калъфът на телефона.
  • Отлична безопасност: четирите върха на магнитната обвивка за мобилен телефон имат дизайн с въздушна възглавница. Голямата увеличава компресията и безопасността. Ако телефонът случайно бъде изпуснат, той може да предпази калъфа за мобилен телефон без повреди. Осигурява качествена защита за вашия мобилен телефон.
Съвместимост iPhone 13
Цвят Прозрачен
Материал Поликарбонат