Samsung Galaxy S10e

 • 5.8-инчов Full HD+ Dynamic AMOLED Infinity-O дисплей
 • 8-ядрен процесор
 • двойна камера
 • сензор за пръстов отпечатък
Цвят:
1029лв.
1149лв.
1159лв.

Samsung Galaxy S10

 • 6.1-инчов Quad HD+ Dynamic AMOLED Infinity-O дисплей
 • 8-ядрен процесор
 • тройна камера
 • Ultrasonic пръстов отпечатък
Цвят:
1299лв.
1399лв.
1399лв.

Samsung Galaxy S10+

 • 6.4-инчов Quad HD+ Dynamic AMOLED Infinity-O дисплей
 • 8-ядрен процесор
 • тройна камера
 • Ultrasonic пръстов отпечатък
Цвят:
1350лв.
1549лв.
1350лв.

Дизайн

Телефонът, който не просто се откроява, а е напълно различен

Напълно променен дизайн, за да се премахне всичко, което пречи на изгледа ти. Без неравности, без отвличане на вниманието. Прецизно лазерно рязане, защита на екрана и Dynamic AMOLED, който е удоволствие за очите, правят Инфинити-O най-иновативният екран на Galaxy до този момент.

Инфинити-O дисплей

Инфинити дисплей, подобрен от повече пиксели

Дисплей като кино екран ще трябва да се убедиш с очите си.

Динамичният AMOLED дисплей от следващо поколение е сертифициран за HDR10+, като осигурява динамично картографиране за невероятно реален цвят и контраст във всяка сцена - дори и на тъмните. А по-светлият екран ти помага да го виждаш ясно дори на ярка дневна светлина.*1 Сдвоени със стерео високоговорители и Dolby Atmos, усещането е наистина завладяващо. Дисплей, намаляващият умората на очите. Уникалният течен композит в Dynamic AMOLED намалява вредната синя светлина с 42%, без да променя цвета на екрана.

Ултраширока Камера

Следващото поколение камера, която ти позволява да снимаш като професионалист

Имаш пълен комплект лещи в джоба си. Има телефото камера за невероятни възможности за увеличение, широкоъгълна камера за ежедневни моменти и ултра широка камера за панорамни пейзажи. 8-MP RGB камера за дълбочина се предлага единствено за Galaxy S10+. Galaxy S10 има 3 задни камери и 1 предна камера, а Galaxy S10e – 2 задни и 1 предна камера.

4K UHD видео

Заснемете невероятни 4K UHD видеоклипове с предна камера за първи път на телефон Samsung.

Супер стабилност

Galaxy S10e, S10 и S10+ записват като професионална екшън камера, като използват ултраширока камера и прогнозивен софтуер.

Производителност

Интелигентността и усъвършенстваният хардуер научават как използваш телефона си, като го адаптират за по-дълго време на работа и работят по-ефективно, осигурявайки ти върхова производителност през целия ден.

PowerShare споделяне

Ние създадохме Galaxy S10e, S10 и S10+ за захранване на Qi-сертфицирани устройства и някои смарт аксесоари за Samsung като например безжично зарядно устройство.*2 Просто постави устройството върху телефона си - без необходимост от кабели. Използвай го, за да заредиш телефона на приятел или да заредиш слушалките си в движение.

Гейминг

Телефонът ти е предпазен от прегряване и забавена работа с подобрения хардуер като системата за водно охлаждане, подобренията в производителността, базирани на изкуствен интелект, и графичен процесор, оптимизиран да осигури безпроблемна игра.

Видео

1. Не е гарантирана съвместимостта с цялото HDR10+ съдържание.

2. Ограничено е до смартфони на Samsung и други марки с безжично зареждане WPC Qi, като например Galaxy S9, S9+, S8, S8+, S8 Active, S7, S7 edge, S7 Active, S6, S6 edge, S6 Active, S6 edge+, Note9, Note8, Note FE, Note5 и смарт аксесоари като Galaxy Watch Active, Gear Sport, Gear S3, Galaxy Watch и Galaxy Buds. Възможно е да не работи с определени аксесоари, калъфи и устройства на други марки. Възможно е да се отрази на приемането на обаждания или услугата за пренос на данни в зависимост от условията на мрежата.

Промоцията е валидна до 20 Април 2019г. или до изчерпване на количествата.
предимства