Razer Hammerhead True Wireless Black

Кратко описание

Цена: 279лв.

Вие получавате

Razer Hammerhead True Wireless Black
279лв.

В наличност

поръчай сега и продуктът ще бъде при теб сряда (28.02.2024)

Безплатна доставка до Спиди

за поръчки над 500 лв.

Вземи на лизинг за 10.00 лв. за 48 месеца виж лизинговите схеми

Основни характеристики

 • Razer Chroma™ RGB
 • хибридно активно шумопотискане (ANC)
 • геймърски режим с ниска латентност от 60 ms
 • до 32 часа живот на батерията
пълни характеристики

*Правото на отказ за всички слушалки от тип „тапи“ (in-ear) не се прилага съгласно Чл. 57, т.5 от ЗЗП - запечатани стоки, които са разпечатани след доставката им и не могат да бъдат върнати поради съображения, свързани с хигиената или защита на здравето.

RAZER HAMMERHEAD ИСТИНСКА БЕЗЖИЧНА ВРЪЗКА

ОСВЕТЕТЕ СВОЯТА ИМЕРСИЯ

Осветете своето потапящо преживяване с новите безжични слушалки Razer Hammerhead True Wireless - авангардни слушалки, предназначени да доминират на звуковата сцена. Проектирани да заслепяват с пламък от RGB слава и снабдени с ANC и режим за игри с ниска латентност от 60 ms, подгответе сетивата си за аудио изживяване, каквото не сте чували досега.

ЗАДВИЖВАН ОТ RAZER CHROMA™ RGB

С 16,8 милиона цвята и набор от ефекти, от които можете да избирате, подчертайте стила си и се отличете от тълпата с най-добрата безжична гъвкава слушалка.

ТЕХНОЛОГИЯ ЗА АКТИВНО ПОТИСКАНЕ НА ШУМА (ANC)

Независимо дали слушате любимите си ритми, играете игри или гледате филм, елиминирайте всички разсейващи фактори с функцията Active Noise Cancellation, която открива и премахва нежелания околен шум.

60MS РЕЖИМ ЗА ИГРИ С НИСКА ЛАТЕНТНОСТ

Активирайте режима за игри, за да увеличите водещата производителност на Razer Hammerhead True Wireless, докато играете на Bluetooth устройства за по-безпроблемно изживяване.

IN-EAR ДИЗАЙН

Получете удобно, сигурно прилягане в ухото, което предлага по-добра шумоизолация с новия дизайн на Hammerhead True Wireless.
*Включва допълнителни размери накрайници за уши за персонализирани нива на комфорт.

ДВОЙНИ МИКРОФОНИ ЗА ПОТИСКАНЕ НА ШУМА В ОКОЛНАТА СРЕДА (ENC)

Снабдена с интелигентни микрофони, които откриват, идентифицират и намаляват нежелания фонов шум, гласовата комуникация на Razer Hammerhead True Wireless сега е по-ясна от всякога.

ПЕРСОНАЛИЗИРАНЕ НА МОБИЛНОТО ПРИЛОЖЕНИЕ

Използвайте максимално слушалките си с приложението Razer Audio. Нагласете настройките на Razer Chroma™ RGB, пренасочете жестовете на докосване, персонализирайте еквалайзера и получавайте непрекъснати подобрения с актуализации на фърмуера по въздуха.

Как да свържа новите си безжични слушалки Razer Hammerhead True Wireless с моето устройство, поддържащо Bluetooth?

Намирайте се на разстояние до 1 метър от мобилното си устройство, отворете капака на калъфа за зареждане, без да изваждате слушалките, и се уверете, че батерията е достатъчно заредена, като проверите светодиодния индикатор на калъфа за зареждане. Слушалките Razer Hammerhead True Wireless вече са в режим на Bluetooth сдвояване.

Отидете в настройките на Bluetooth на устройството си, за да включите Bluetooth, след което сканирайте и се свържете с "Razer Hammerhead TWS (2nd Gen)". Ще чуете звуков сигнал "Bluetooth Connected" (Bluetooth свързан) от наушниците, за да потвърдите, че са свързани с вашето устройство.

Забележка: След като слушалките са сдвоени с устройство, те автоматично ще се опитват да се свържат с последното сдвоено устройство всеки път, когато капакът на калъфа за зареждане се отвори или когато слушалките се включат.

Колко време издържа батерията на новия Razer Hammerhead True Wireless?

ОСВЕТЛЕНИЕ ИЗКЛЮЧЕНО / ANC ИЗКЛЮЧЕН
До 32,5 часа: 6,5 часа от слушалките + 26 часа от калъфа (4 презареждания на слушалките). Тествано с устройство с iOS при 50% сила на звука.

ОСВЕТЛЕНИЕ ВКЮЧЕНО / ANC ИЗКЛЮЧЕН
До 27,5 часа: 5,5 часа на слушалките + 22 часа от калъфа (4 презареждания на слушалките). Тествано с устройство с iOS при 50% сила на звука и яркост на ефект "Дишане".

ОСВЕТЛЕНИЕ ИЗКЛЮЧЕНО / ANC ВКЛЮЧЕН
До 22,5 часа: 4,5 часа от слушалките + 18 часа от калъфа (4 зареждания на слушалките). Тествано с устройство с iOS при 50% сила на звука и включено активно шумопотискане.

ОСВЕТЛЕНИЕ ВКЮЧЕНО / ANC ВКЛЮЧЕН
До 20 часа: 4 часа на слушалките + 16 часа от калъфа (4 презареждания на слушалките). Тествано с устройство с iOS при 50% сила на звука и яркост при включен ефект "Дишане" и активно шумопотискане.

Как да се възползвам максимално от новия си Razer Hammerhead True Wireless?

Изтеглете и инсталирайте мобилното приложение Razer Audio в магазините за приложения за iOS или Android. Приложението ви позволява да избирате различни настройки на еквалайзера или да персонализирате свои собствени, да управлявате светлинните ефекти и яркостта на Razer Chroma RGB, да пренасочвате жестове с докосване, да проверявате състоянието на батерията на слушалките, да активирате Active Noise Cancellation и Gaming Mode с ниска латентност, да активирате Quick Connect, да актуализирате фърмуера, както и да получавате повече информация за вашето устройство.

Как да активирам активното шумопотискане и режима "Бързо внимание"?

Има два начина. Първият начин е да докоснете и задържите за 2 секунди двете слушалки. Ще чуете звукови сигнали "ANC On" или "Ambient On", за да потвърдите кога е активиран всеки режим. Повторното извършване на същия жест ще премине през двете настройки. Можете също така да превключвате между режим "ANC On" и "Ambient On" в мобилното приложение Razer Audio.

Съвместим ли е Razer Hammerhead True Wireless с Bluetooth аудио от Nintendo Switch™?

Да! Първо потвърдете, че и на двете устройства е инсталиран най-новият софтуер. Razer Hammerhead True Wireless може да бъде актуализиран чрез приложението Razer Audio App. След това просто следвайте инструкциите за Bluetooth аудио сдвояване на Nintendo Switch™, за да свържете слушалките си.

 • Спецификациите и функциите варират в зависимост от модела, всички изображения са илюстративни. Моля, вижте раздела Технически характеристики за пълни подробности.

Характеристики

Серия Hammerhead True Wireless
Тип true wireless
Цвят Черни
Вид свързване Bluetooth
Описание
 • Razer Chroma™ RGB
 • Технология за активно потискане на шума (ANC)
 • Геймърски режим с ниска латентност от 60 ms
 • Честотна характеристика на слушалките 20 Hz - 20 kHz
 • Импеданс на слушалките 16 Ω
 • Чувствителност на слушалките 91 db @ 1 mW / 1 kHz
 • Входна мощност на слушалките 5 mW (максимална входна мощност)
 • Драйвери за слушалки 10 mm
 • Съединител за слушалки Bluetooth 5.2
 • Тегло 53 g
 • Начин на възприемане на микрофона Всепосочен
 • Съотношение сигнал-шум на микрофона 64 dB
 • Чувствителност на микрофона (@1kHz) -26 dBFS
 • Съвместимост: Поддържани кодеци: Устройства с Bluetooth аудио възможности, налично приложение за смартфон за Android и iOS: SBC, AAC
 • Живот на батерията: Изключено осветление / изключен ANC: до 32,5 часа: 6,5 часа на слушалките + 26 часа от калъфа (4 презареждания на слушалките), тествано с устройство с iOS при 50% сила на звука., LIGHTING ON / ANC OFF: до 27,5 часа: 5,5 часа на слушалките + 22 часа от калъфа (4 зареждания на слушалките), тествано с iOS устройство при 50% сила на звука и яркост на ефекта "Дишане"; ИЗКЛЮЧЕНА СВЕТЛИНА / ВКЛЮЧЕНА ANC:  До 22,5 часа: 4,5 часа на слушалките + 18 часа от калъфа (4 зареждания на слушалките), тествано с устройство с iOS при 50% сила на звука и активна шумоподтискаща функция на.: ВКЛЮЧЕНО ОСВЕТЛЕНИЕ / ВКЛЮЧЕНО АУДИОСИСТЕМА:  До 20 часа: 4 часа на наушниците + 16 часа от калъфа (4 зареждания на наушниците),  Тествано с iOS устройство при 50% сила на звука и включена осветеност Дихателен ефект и Активно шумопотискане включено.
Гаранция 24 месеца
Микрофон Да
Безжични Да
Шумопотискащи Да