Apple AirPods

Кратко описание

най-продаван
Стара цена: 369лв. Цена: 299лв. спестявате 70лв. (-18%)

Вие получавате

Apple AirPods
299лв.
Доставка
Безплатна

В наличност

поръчай сега и продуктът ще бъде при теб вторник (26.03.2019)

Безплатна доставка

този продукт е с безплатна доставка

Вземи на лизинг за 15 лв. за 24 месеца виж лизинговите схеми

Основни характеристики

 • безжични слушалки
 • до 5 часа само с едно зареждане
 • микрофон
 • за Apple устройства
пълни характеристики

Характеристики

Серия AirPods
Тип тапи (in-ear)
Цвят Бели
Описание
 • Безжични. Практични. Магични.
 • Просто ги извади и са готови за ползване на всичките ти устройства. Постави ги в ушите си и ще се свържат веднага. А когато говориш в тях, гласът ти се чува ясно. Представяме ти AirPods. Удобство и технологии в невиждан синхрон. А резултатът е истинска магия.
 • След лесна настройка само с едно потупване, AirPods автоматично се включват и свързват.1 Да ги ползваш е също толкова лесно. Те усещат кога са в ушите ти и се изключват, щом ги извадиш. А усещането е изключително – независимо дали ги ползваш на iPhone, iPad или Mac.
 • Забележителните възможности на AirPods се дължат на специално създадения Apple W1 чип. Той създава изключително ефикасна безжична мрежа за по-добро свързване и по-качествен звук. И в същото време контролира батерията толкова добре, че можеш да слушаш 5 часа само с едно зареждане.2Това са нечувани качества за устройство с толкова малки размери.
 • Гласов акселерометър разпознава кога говориш и с помощта на два beamforming микрофона отстранява външните звуци, за да се фокусира върху твоя глас.
 • С помощта на оптични сензори и акселерометри за движение, W1 чипът автоматично управлява звука и се свързва с микрофона, за да можеш да използваш само едната или и двете AirPods слушалки. Пак благодарение на тях, AirPods се включват веднага щом ги поставиш в ушите си.
 • AirPods постигат рекордните в своя клас3 5 часа слушане с едно зареждане.2 А благодарение на кутията, която позволява многократни зареждания, можеш да удължиш това време до над 24 часа.4 Имаш нужда от бързо презареждане? 15 минути в кутията ти дават 3 часа за слушане.5 За да провериш батерията, просто доближи AirPods до своя iPhone.
 • Повече от 24 ч.живот на батерията с кутията-зарядно
 • До 5 ч.живот на батерията с едно зареждане
 • 15 мин.зареждане дават 3 часа живот на батерията
 • Звукът от музиката, филмите – и всичко останало – е изключителен. AirPods ти гарантират плътно, висококачествено AAC аудио. А ако решиш да звъннеш на някого, beamforming микрофоните премахват фоновия шум за по-чист и ясен разговор.
 • AirPods се свързват автоматично не само с твоя iPhone, а с всичките ти Apple устройства. Искаш да слушаш от Mac или iPad? Просто избери AirPods на който и да е от тях.1

   ______________________________________

  1. macOS Sierra или iOS 10.
  2. Тестовете са проведени от Apple през август 2016 г. с предпроизводствени AirPods и софтуеър, свързани с предпроизводствен iPhone 7 и софтуеър. Използвана е плейлиста от 358 уникални аудиозаписа, закупени от iTunes Store (с 256-Kbps AAC кодиране). При сила на звука 50%. Тестът се състои в пълно разреждане на батерията на AirPods при изпълнение на аудио, като се отчита времето до първия изключил AirPod. Животът на батерията зависи от настройките на устройството, начина на употреба и много други фактори.
  3. Сравнено с изцяло безжични стереослушалки.
  4. Тестовете са проведени от Apple през август 2016 г. с предпроизводствени AirPods и софтуеър, свързани с предпроизводствен iPhone 7 и софтуеър. Използвана е плейлиста от 358 уникални аудиозаписа, закупени от iTunes Store (с 256-Kbps AAC кодиране). При сила на звука 50%. Тестът се състои в пълно разреждане на батерията на AirPods при изпълнение на аудио, като се отчита времето до първия изключил AirPod. Изтощените AirPods се зареждат за 30 минути, след което аудио плейбекът продължава до първия изключил AirPod. Този цикъл се повтаря до пълното разреждане на AirPods и тяхната кутия-зарядно. Животът на батерията зависи от настройките на устройството, начина на употреба и много други фактори.
  5. Тестовете са проведени от Apple през август 2016 г. с предпроизводствени AirPods и софтуеър, свързани с предпроизводствен iPhone 7 и софтуеър. Използвана е плейлиста от 358 уникални аудиозаписа, закупени от iTunes Store (с 256-Kbps AAC кодиране). При сила на звука 50%. 15-минутното зареждане се тества с изтощени AirPods, които се зареждат за 15 минути, след което аудио плейбекът продължава до първия изключил AirPod. Животът на батерията зависи от настройките на устройството, начина на употреба и много други фактори.
   
Гаранция 24 месеца
Микрофон Да
Безжични Да
Шумопотискащи Не

Подобни слушалки