Huawei P40 Pro 256GB, Black

Кратко описание

изчерпан
Стара цена: 1349лв. Цена: 1329лв. спестявате 20лв. (-1%)

Основни характеристики

 • 6.58-инчов OLED
 • 8-ядрен
 • слот за Nano Memory карта
 • IP68 сертифициран
пълни характеристики

Подобни продукти от Huawei

top p-40 pro image
huawei p40 pro with leica

Владеем магията на фотографията

Изразете себе си се с помощта на четворната Ultra Vision Leica камера, като правите снимки и видеоклипове винаги и навсякъде, където пожелаете. Време е за революция в представите за скорост и мощност с ултра-модерния чипсет Kirin 990 5G. Иновативният дизайн надгражда визуалните забавления и ергономичния комфорт. Изследвайте настоящето и бъдещето с HUAWEI P40 Pro.

Express yourself

Докосване, изпълнено с вълнение

curved p40 pro

Магически дизайн в ръката ви

Вдъхновен от красотата и формата на течащата вода в природата, четворно извитият в ъглите преливащ дисплей е иновация, която разтваря всички аспекти на бариерите пред визията и въображението.1 С честота на опресняване от 90 Hz можете истински да се насладите на потапящата гледка по целия плавно преливащ екран. Средната рамка и предпазните извити ъгли пренасят хармоничната визия и към усещането в ръката ви.

Елегантност в дълбочина

HUAWEI P40 Pro въплъщава чистотата на природата в своите наситени цветове Ice White, Black и Silver Frost. Рефракционната матова повърхност подчертава ефирното усещане за дълбочина, което разкрива елегантност и вътрешен мир във всеки нюанс.

Покорявайте света, създавайте свои истории

Никога не спирайте да преоткривате новите нюанси на живота, както и да създавате вашите собствени истории. Четворната Ultra Vision Leica камера работи хармонично и винаги ви помага да снимате денем и нощем, без значение дали обектът е близо или далеч. Заснемайте това, което виждате, без усилия, изразявайки вашето настроение, чувства и емоции.

Основна SuperSensing камера 50 MP

1/1.28-инчов Ultra Vision Sensor
RYYB цветна филтърна матрица
Octa PD автофокус
Абсорбирайте големи количества светлина и детайли за супер яснота.

p40 pro camera

12 MP телефото камера

5x оптичен зуум
10x хибриден зуум
50x максимален зуум
Дистанцията не съществува

p40 pro zoom

40 MP широкоъгълна кино камера

1/1.54-инчов сензор
4K видео при ниска осветеност
Телефото видео
Видео в ултра-забавен каданс
Кинематографска видеокамера с разнообразие от функции

p40 pro wide angle

3D камера за дълбочина

Отчитане на дълбочината в реално време
Създавайте „боке“ ефект на професионално ниво.

p40 pro 3d cam

Уловете абсолютно всичко в кадър

Водещият в индустрията 1/1.28-инчов сензор със супер голям размер на пиксела от 2.44 μm вече е наличен и в смартфон. С помощта на цветната матрица RYYB, той осигурява приемане на огромно количество светлина, високо динамичен обхват и ниско ниво на шума в снимките. С поддръжка за биниране на пиксели „4 в 1“ и Octa PD автофокус, основната камера с 50 MP поставя нови дефиниции за заснемане със супер яснота и прецизни детайли, без значение от това колко е сложна сцената и какви са условията на осветеност. Технологията HUAWEI XD Fusion Engine, захранвана от усъвършенстван процесор за графична обработка (ISP) и невронен процесор (NPU), е напълно способна бързо да обработва огромното количество информация, подчертавайки изключителната яснота на ниво „пиксел“ при всяка снимка, и денем, и нощем.

day shot Моля, преместете мишката за повече детайли.

Всяка част разказва изключителна история

Насладете се на великолепната гледка с 50 MP основна камера, точно както виждате със собствените си очи, но с още повече удивителни детайли. Увеличете всяка малка част от кадъра, за да получите още една страхотна снимка с богата текстура и цветове.

night shot Моля, преместете мишката за повече детайли.

Само малко светлина и получавате желаната яснота

Благодарение на HUAWEI Ultra Vision Sensor, дори и на тъмно вашата уверена усмивка, красива рокля или зашеметяващият силует на нощния град могат да бъдат заснети с великолепно осветление. Откривайте истории в историите.

Стойте неподвижно. Вижте невидимите детайли.

Няма нужда да пристъпвате напред. Всичко се приближава към вас с висока резолюция, ясни очертания и точни цветове. Ще можете да видите уникалната китара на любимия ви изпълнител, текста на предупредителен знак на отсрещния бряг на реката или сълзите от радост по лицето на някой атлет. Всички тези детайли заслужават да бъдат видени.

intoduction of AI

AI портретно студио за всеки

Представяме ви основната камера с Ultra Vision и надградения алгоритъм на Изкуствения интелект – HUAWEI P40 Pro предоставя 45% по-добър анализ и сегментиране на сцени и обекти. С усъвършенстване на ниво „пиксел“, той възстановява оригиналния вид с чудесно осветление, естествени цветове и ясни детайли. Бъдете винаги готови да направите висококачествени портретни снимки за всеки, по всяко време и във всякаква обстановка.

portrait background

Създайте естествен тон на кожата си на чист фон.

portrait magazine

Дори косъмчетата на косата и веждите се виждат ясно и чисто, дори отблизо.

portrait zoom

Където и да сте, красотата ви може да бъде ясно уловена.

selfie

Изглеждате отлично без усилия

Новата комбинация от усъвършенствана 32 MP предна камера с автофокус и IR камера за дълбочина, създадат перфектното селфи с естествен „боке” ефект. Интелигентната оптимизация на светлината, цвета на кожата и детайлите от текстурата са по-прецизни и по-персонални, за да се влюбите в правенето на селфита.

Фокусирайте се в очите.

Дори малко светлина може ясно да покаже точните и естествени цветове.

Мулти-фокусът и корекцията на изкривяванията означават добри групови селфита, а добрите групови селфита означават, че всички са доволни.

video intro

Вие избирате историята.
Ние я заснемаме.

Професионалната 40 MP широкоъгълна кино камера с иновативна фюжън технология 16 в 1, RYYB сензор, който ви позволява да дадете свобода на своята креативност и да правите кинематографски видеоклипове. С толкова много филмови функции можете да записвате клипове в 4K резолюция с камерите отзад и отпред, да улавяте мимолетните мигове и спокойствието в живота, или да зуумвате надалеч, за да разказвате истории по различни начини.

Запазете красотата на нощта и вашата история в нея

Записвайте висококачествено видео при всякаква осветеност. Без значение дали снимате нощния си живот или гледате как децата играят на плажа на залез слънце. Всяка история ще бъде записана точно така, както я виждате със собствените си очи. Можете да я заснемате с до ISO 51200.

Ръцете ви не са стабилни? Няма проблем.

Дръжте телефона. Увеличете сцената. С изцяло обновената AIS и OIS стабилизация на HUAWEI можете да уловите всяка история дори и от разстояние с яснота и стабилност на кадъра.

Чувайте, каквото желаете

Говорещи хора, пеещи хора. Вашата камера открива гласа. Приближете се към това, което искате да чуете, и го чуйте ясно.

От селфи до видео селфи

Вече можете да записвате супер ясни видео селфита с функцията за видео 4K на предната камера. Стартирайте своя 4K влог и бъдете винаги готови да споделяте истории от ежедневието си.

Уловете полета на времето

Бъдете магьосници – забавете времето и се насладете на всеки скъпоценен миг с видео със Super Slow-motion от 7680 к/сек.

Уловете магията на времето

С поддръжка на 4K и ултра-широкоъгълно заснемане, функцията за видео със забързано движение на професионално ниво ви позволява да запечатате всяка поредица от мигове само в няколко секунди.

 • Една история, двойно гледане
 • Две основни камери
kirin 990 processor

Уникална производителност за истински изживявания

Отдайте се на ултра-бързата скорост с първия в света чипсет Kirin 990 5G с вградена 5G SoC9. Благодарение на 7nm+ EUV технологията и иновативните архитектури на централния процесор, HUAWEI P40 Pro постига висока ефективност и гладка производителност. Ще бъдете изумени от изключителната графична производителност на Mali-G76 MC16 GPU, ненадмината обработка на изображението с помощта на надградения процесор за обработка на изображения и разширените AI възможности на двуядрения невронен процесор.

gaming

Завладяващ гейминг под контрол

Отдайте се на ултра-бързата скорост с първия в света чипсет Kirin 990 5G с вградена 5G SoC9. Благодарение на 7nm+ EUV технологията и иновативните архитектури на централния процесор, HUAWEI P40 Pro постига висока ефективност и гладка производителност. Ще бъдете изумени от изключителната графична производителност на Mali-G76 MC16 GPU, ненадмината обработка на изображението с помощта на надградения процесор за обработка на изображения и разширените AI възможности на двуядрения невронен процесор.

livestream

4K Livestream

Ултра-високата мрежова скорост и ниското време на забавяне означават, че можете да се наслаждавате каксимално на ясен и плавен 4K стрийминг на живо.

dualsim

Две SIM карти плюс e-SIM

Изберете два от трите канала спрямо вашите потребности. Мрежа и разговори едновременно.

wifi6

Wi-Fi 6 Plus

Благодарение на технологията Dynamic Narrow Bandwidth, смартфоните с Wi-Fi 6 Plus поддържат сигнал, преминаващ през повече стени и подове. Той поддържа честотен диапазон от 160 MHz и постига оптимални скорости до 2.4 Gbps.

frequencies

Мрежова съвместимост

Устройството поддържа 2G/3G/4G/5G, NA&NSA мрежови архитектури и повечето често срещани честоти и така ви позволява да пътувате по цял свят.

battery power

Не спирайте и се наслаждавайте на всеки ден

Иновативната архитектура на централния процесор осигурява висока енергийна ефективност. Механизмът за интелигентно разпределение на ресурсите оползотворява по-добре батерията с 4200,13 за да постигне по-висока производителност и по-дълго време на работа.

wired

40 W HUAWEI SuperCharge

Отпуснете се и пийте едно кафе. Когато сте готови, телефонът ви ще бъде напълно зареден.

wireless

27 W безжично HUAWEI SuperCharge

Насладете се на лесен, безопасен и бърз начин за зареждане. Вземете телефона си, когато пожелаете.

car

27 W HUAWEI SuperCharge безжично зареждане в автомобил

Лесно и бързо зареждане по време на шофиране. Оползотворете по-добре времето си.

reverse

Обратно безжично зареждане

Доближете се, за да споделите своята обич и заряд.

Защита навсякъде за ваше спокойствие

water ressistent

IP68 – създаден за свободния дух

Когато сте защитени от внезапни капки дъжд или неочаквани пръски, сте свободни да покорявате върхове и да търсите приключения. Време е да дадете воля на цялата си енергия и креативност.

face-unlock

Вашето лице е вашата парола

Функцията „Отключване с лице“ прецизно установява чертите на лицето ви, за да отключи екрана или за достъп до конкретно приложение. Без значение дали е светло или тъмно, проверката се извършва бързо и надеждно.

fingerprint scanner

Докосни, сканирай и потвърди

Всеки път, когато вземете телефона си, можете едновременно с това да го отключите с пръстов отпечатък в уголемената зона за проверка. Това е най-естественият начин за точна и ултра-бърза идентификация.

Има грижата да ви предпазва

Предният сензор за жестове и двуядреният невронен процесор действат заедно, за да разпознават вашите жестове с ръце, помагайки да управлявате плъзването или да правите скрийншот, без да докосвате телефона. Освен това, когато бъде установено, че някой друг гледа телефона ви, известията ще се показват без подробности в описанието, за да се запази поверителността на комуникацията ви.

private notification

Двоен метод, цялостна защита

Независимата TEE OS е създадена само за чувствителни операции. Микроядрото на тази система е постигнало CC EAL 5+, най-добрият сертификат за сигурност в класа си. Защитеният чипсет за съхранение също помага за пазенето на поверителна информация. С помощта и на други функции за сигурност, EMUI 10.1 осигурява стабилна защита.

dual method

Добре защитени приложения

За да гарантираме сигурността на всяко приложение в HUAWEI AppGallery, ние въведохме сложна система от край до край, която включва проверка на самоличността на разработчиците, 4-пластово засичане на сигурността, изтегляне/инсталиране на предпазни механизми и защита на работещите приложения.

app-gallery
well guarded

Характеристики

Серия P40 Pro
Цвят Черен
Процесор HiSilicon Kirin 990 5G (7 nm+) (2x2.86 GHz Cortex-A76 & 2x2.36 GHz Cortex-A76 & 4x1.95 GHz Cortex-A55)
Видеокарта Mali-G76 MP16
Памет 256GB
Оперативна памет 8GB
Екран 6.58-инчов OLED капацитивен мултитъч екран с резолюция 2640 x 1200 пиксела
Свързаност Bluetooth 5.1, A2DP, LE, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/ax, A-GPS
Мрежи GSM , HSDPA , LTE , 5G
Интерфейси
 • смартфон с две SIM карти , Hybrid Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by)
 • слот за NM (Nano Memory), до 256GB (използва споделен SIM слот)
 • USB 3.1, Type-C 1.0 обратим конектор, USB On-The-Go
 • говорител
 • аудио жак
 • IP68 – създаден за свободния дух
 • функцията „Отключване с лице“ прецизно установява чертите на лицето ви, за да отключи екрана или за достъп до конкретно приложение. Без значение дали е светло или тъмно, проверката се извършва бързо и надеждно.
 • пръстов отпечатък в уголемената зона за проверка
 • сензор за жестове
Опции
 • акселерометър
 • сензор за близост
Камера 50 -мегапикселова + 40-мегапикселова на гърба, 32 -мегапикселова в предната част
Време за разговор все още няма данни
В режим готовност все още няма данни
Батерия 4200 mAh
Размери (Ш/В/Д) 158.2 x 72.6 x 9 мм
Операционна система Android 10.0 (AOSP + HMS); EMUI 10.1
Тегло 209 грама
Гаранция 24 месеца гаранция
Защита при Счупване и Намокряне
Слот за microSD карта Не
Втора камера Да
2 сим карти Не
4G (LTE) Да

Оторизирани сервизи

Списък с оторизирани фирми, които сервизират този модел. При проблем може да се обърнете към тях.