Huawei FreeBuds Pro Black

Кратко описание

изчерпан
Цена: 299лв.

Основни характеристики

 • Интелигентно динамично шумопотискане
 • Естествен гласов режим
 • Бърза връзка с други устройства
пълни характеристики

Подобни продукти от Huawei

Шумопотискане от ново измерение

Оценки и награди от глобални медииStuff ревю с 5 звезди


Android Authority
Избор на екипа


Android Central
Препоръчват

PocketNow Избор
на редактора за най-добро ANC
Истински безжични слушалки

Изолирайте шума, потопете се в любимите си бийтове, бъдете винаги свързани. Изживейте музиката с невероятния звук на Huawei FreeBuds Pro.

Хибридно активно шумопотискане

Изключете шума отвътре и отвън

Ползвайки технологията Hybrid Active за шумопотискане, обърнатите навътре и навън микрофони откриват остатъчния шум извън ухото и в ухото, а след това динамичните драйвери генерират точни сигнали против шума. Постигайки до 40 dB шумопотискащ ефект, HUAWEI FreeBuds Pro ви позволява да изпитате пълно спокойствие.

Интелигентно динамично ANC

Бъдете наясно с околностите, Оптимизирайте шумопотискането

Разпознавайки интелигентно околните звуци, HUAWEI FreeBuds Pro превключва съответно режима на шумопотискане за по-подходящо слухово изживяване.

Ултра режим

Отпуснете се с дълбоко подобрено шумопотискане, когато пътувате. Загубете се в музиката и стойте далеч от безпокойството.

Уютен режим

Поддържа фокуса ви, като намалява шумовете от обръщане на хартия, писане, компютри и случайни разговори на работното място, библиотеките и други тихи среди.

Генерален режим

Насладете се на завладяващата музика или звуци на игра в оживените улици или претъпканите кафенета, тъй като шумовете от околната среда са значително намалени.

Гласов Режим

Пропуснете звука, Изчистете гласа

Няма нужда да сваляте слушалките си. Само с дълго натискане можете да превключите в режим Awareness и да се свържете отново със заобикалящата ви среда. Уникалният Voice Mode2 намалява околните звуци, за да откроява човешките гласове. Така че не пропускайте излъчванията на летището или бърз разговор с преминаващи приятели.

Гласов Режим

Режим на осведоменост

Изключен

Невероятен звук по всяко време

HUAWEI FreeBuds Pro доставя мощен и динамичен звук, за да можете да се наслаждавате на автентичната музика все едно сте на концерт на живо.

Бъдете чути

Новото хибридно анулиране на шума на повикванията съчетава 3-микрофонна система и костния сензор за глас, за да намали фоновите шумове и да подобри човешкия глас за кристално чисти разговори.

Усетете бриза, На шума

Деликатната вятърноустойчива структура на ушите и течният механичен дизайн елиминират всеки свистящ звук, причинен от триенето на въздуха. Чувствайте се свободни да

Двойна антена, Безпроблемна връзка

Отличаващ се с дизайн с двойна антена, HUAWEI FreeBuds Pro осигурява широко покритие на сигнала. Дори ако телефонът ви е в чантата, джоба или прекъсвача, вашият HUAWEI FreeBuds Pro все още предлага стабилна връзка.

Двойната структура против шум от вятър осигурява ясни обаждания по време на високоскоростно каране.

Усетете тръпката в действие с бързо и точно игрово изживяване.

Безжично High-quality записване

Подобрете своите влогове

Когато правите видеоклипове, не се колебайте да отидете по-далеч за по-широк изглед. С висококачествения запис на HUAWEI FreeBuds Pro разстоянието няма да развали приемането на звука, тъй като обхваща честотен диапазон до 20 Hz със стабилно предаване. Всичко, което можете да чуете в реалния свят, се възпроизвежда автентично, което го прави идеалната придобивка за ентусиазираните влогъри.

Стилът, който говори вместо Вас

HUAWEI FreeBuds Pro се предлага в три различни цвята, за да съответства на звука, който обичате: елегантният и остър Silver Frost с фин метален блясък, елегантната и дискретна керамична бяла за изтънчен стил и класическата Carbon Black, която се съчетава с повечето случаи.

Носете го цял ден

Стабилност

Меките силиконови тапи за уши се предлагат в 3 размера. Интелигентната функция за откриване на компактност ви помага да изберете най-подходящите, които се вписват в ушите ви.

Удобно за ушите

Конструкцията за провеждане на кухината отпред и отзад балансира вътрешното и външното налягане на ухото, осигурявайки циркулация на въздуха, за да се избегне дискомфорт.

Комфорт

Компактното и леко тяло е с интелигентен дизайн, благодарение, на който почти не се усеща и придава по-голям комфорт.

Интелигентно управление на върха на пръстите Ви

Силно чувствителният сензор реагира точно на вашите изисквания. С плъзгане, натискане или притискане можете лесно да увеличавате или намалявате силата на звука, да приемате повиквания или да променяте музиката си. Интелигентни взаимодействия, лесни за управление.

Дълго натискане

ANC / Режим на осведоменост

Плъзнете

Плъзнете нагоре: сила на звука +

Плъзнете надолу: сила на звука -

Щипнете веднъж

Пусни/Паузирай музиката Отговори/Прекрати

Двойно щипване

Следваща песен

Тройно щипване

Предишна песен

Наслади се на точния размер

При изключено шумопотискане едно зареждане ви осигурява до 8-часово слушане и до 36 часа, когато е свързано с кутията за зареждане9 . Можете също да използвате смартфона или таблета си, за да зареждате обратно кейса за зареждане, докато сте в движение.

С включено шумопотискане едно зареждане ви осигурява до 3,5 часа разговори и до 16 часа в комбинация с кейса за зареждане

С включено шумопотискане едно зареждане ви осигурява до 5 часа слушане и до 22 часа, когато е свързано с кейса за зареждане

Извадете,
свържете,
тръгнете

Отворете кутията за зареждане, на телефона Ви трябва да се появи изскачащ прозорец, който съобщава за първоначално свързване или възобновява връзката, като същевременно показва колко батерия Ви е останала.

Бърза връзка с други устройства, Плавно превключване

HUAWEI FreeBuds Pro могат да бъдат свързани едновременно с две устройства. Със своята двойна връзка, поддържаща смартфони, таблети, компютри и други интелигентни устройства, можете да гледате видеоклип на таблета, но все пак да сте готови да приемате обаждания само с едно щипване на някоя от слушалките Не е необходимо да превключвате връзката.

Интелигентно компактно откриване

Използвайте тестовата функция за съвети Tip fit в приложението AI Life, за да анализирате как слушалките пасват на ушите Ви след носене и вземете най-подходящите тапи за уши, за да се насладите на по-добро шумопотискане и по-завладяващ звук.

Открийте своите FreeBuds Pro

Намерете лесно своите FreeBuds Pro с „Открий слушалките ми“ в приложението AI Life, където картата показва местоположенията на лявата и дясната слушалка поотделно и на слушалките, поставени в кутията за зареждане заедно. Можете също така да накарате слушалките да издават звуков сигнал, когато са близо.

Изтеглете AI Life за Вашите HUAWEI FreeBuds Pro

Възползвайте се максимално от новите си HUAWEI FreeBuds Pro с приложението AI Life. Само с няколко докосвания в приложението можете да избирате от различни режими за контрол на шума, да откривате перфектните съвети за по-комфортно носене, да проследявате местоположението на слушалките си, както и много други ексклузивни функции.

Зелени & Здравословни

Получавайки сертификат I степен на индустриалната глобална сертификация SGS, иновативната зелена технология на HUAWEI FreeBuds Pro поема водещата позиция сред зелените стандарти в индустрията.

Характеристики

Серия FreeBuds Pro
Тип тапи (in-ear)
Цвят Черни
Вид свързване Bluetooth
Описание
 • Хибридно активно шумопотискане
 • Интелигентен и Динамичен ANC
 • Гласов Режим
 • Двойната структура против шум от вятър осигурява ясни обаждания по време на високоскоростно каране.

 • HUAWEI FreeBuds Pro се предлага в три различни цвята, за да съответства на звука, който обичате: елегантният и остър Silver Frost с фин метален блясък, елегантната и дискретна керамична бяла за изтънчен стил и класическата Carbon Black, която се съчетава с повечето случаи

 • Меките силиконови тапи за уши се предлагат в 3 размера. Интелигентната функция за откриване на компактност ви помага да изберете най-подходящите, които се вписват в ушите ви

 • Конструкцията за провеждане на кухината отпред и отзад балансира вътрешното и външното налягане на ухото, осигурявайки циркулация на въздуха, за да се избегне дискомфорт.

 • Компактното и леко тяло е с интелигентен дизайн, благодарение, на който почти не се усеща и придава по-голям комфорт.

 • Интелигентно управление на върха на пръстите ви

 • При изключено шумопотискане едно зареждане ви осигурява до 7-часово слушане и до 30 часа, когато е свързано с кутията за зареждане. Можете също да използвате смартфона или таблета си, за да зареждате обратно кейса за зареждане, докато сте в движение

 • Intelligent Compactness Detection

Гаранция 24 месеца
Микрофон Да
Безжични Да
Шумопотискащи Да

Оторизирани сервизи

Списък с оторизирани фирми, които сервизират този модел. При проблем може да се обърнете към тях.